Home / archiefcentraal / 400 deelnemers bij schalmloop

400 deelnemers bij schalmloop

Michel van Vilsteren uit Raalte heeft de vijf kilometer van De Schalmloop in Mariënheem gewonnen. Edwin Ophof won de tien kilometer. Bij de dames wonnen Jolien Schutte uit Olst en Tess Boekema uit Zwolle. De Schalmloop was de voorlaatste uit de reeks van het Sallands Crosscircuit. Alleen Lemelerveld volgt nog. De Ten Broeke Crossloop is volgende week zondag.

32 Jongeren deden mee aan de 1 kilometer. Mara en Devin Bakker uit Haarle wonnen daar bij de meisjes en de jongens. 59 Lopers stonden aan de start van de 2,5 kilometer. Marije Dankelman uit Arrien won bij de meisjes, ze is ook al over all kampioen op deze afstand. Rubin Vos won bij de jongens. 72 Vrouwen en 100 mannen deden mee op de vijf kilometer. 26 Vrouwen en 112 mannen stonden aan de start van de 10 kilometer.

Dat zijn saaie cijfers om te lezen misschien, maar we hebben ze toch geplaatst om te laten zien hoe gigantisch groot de Sallands Crossloop is. Voor alle uitslagen kun je hier terecht. Die zijn zo snel online te krijgen omdat iedereen met een chip in de schoenen loopt, waardoor de ranglijst digitaal opgemaakt wordt, al op het moment dat je over de finish gaat.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.