zorggroep raalte wint energiek award

Zorggroep Raalte heeft de Energiek Award 2011 gewonnen. De award werd donderdag in de Deventer Schouwburg uitgereikt. De Energiek Award werd dit jaar overhandigd aan de meest energieke en motiverende organisatie in zorg en welzijn.

De vakjury, met onder andere Tinka van Vuuren (bijzonder hoogleraar vitaliteitsmanagement), moest een keuze maken uit drie genomineerden: Sensire, Zorggroep Raalte en Zorggroep Solis. De drie organisaties waren geselecteerd na een voorronde waarin medewerkers hun organisatie konden aanmelden voor de Energiek Award 2011. Het feit dat medewerkers deze organisaties zo’n warm hart toedragen is een groot goed, aldus de jury. Zeker in deze tijden van dreigende tekorten aan zorgpersoneel.

De jury loofde winnaar Zorggroep Raalte om haar inzet voor de ontwikkeling van medewerkers. De zorggroep betrekt medewerkers actief bij het beleid en maakt gebruik van talenten die in de organisatie aanwezig zijn. De jury is ook onder de indruk van het aantal vrijwilligers dat de zorggroep heeft, circa 400 vrijwilligers op 450 medewerkers. Volgens de vakjury zegt dit veel over hoe de organisatie met hun mensen omgaat en ze inspireert. Redenen om Zorggroep Raalte de Energiek Award 2011 te overhandigen.

Het initiatief voor de Energiek Award komt van Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Oost-Nederland en zorgverzekeraar Salland verzekeringen. Met deze prijs willen zij aandacht vragen voor de echte ambassadeurs van de branche: de professionals met hun energieke en motiverende houding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.