zeppelin de 27 uur fietsen zijn begonnen

De fietsmarathon startte dinsdagmiddag om 16.00 uur en duurt tot woensdag 19.00 uur. Woensdag staat Zeppelin in het teken van de ‘kom-in-actie-dag’. Vanaf 14.00 uur worden er verschillende activiteiten gehouden die geld moeten opbrengen.

Zo is er vanaf 14.00 uur een markt, waar de jonge bezoekers van de buitenschoolse opvang eigen gemaakte spullen verkopen, draait een DJ plaatjes voor geld, kun je geld doneren en draait er een rad van fortuin.

Dinsdagmiddag kwam een aantal van de jonge bezoekers al in actie tijdens een sponsorloop. Op een hindernisbaan moesten de kids zoveel mogelijk rondjes afleggen. Over de bank, over de kast, onder touwen door, in het midden een koprol maken. Met de blosjes nog op zijn wangen vertelt een jonge Ties dat hij 53 rondjes over het parcours heeft afgelegd.

Het fietsen gaat ook vannacht door. Vier medewerkers van Zeppelin blijven de hele nacht in het oude gemeentehuis in Heino, om elkaar daar af te wisselen. Op woensdagmorgen krijgen zij dan hun welverdiende aflossing.

Het oude gemeentehuis is gedurende de hele actie geopend voor publiek. Wie aan wil moedigen, de actie wil steunen, een donatie wil doen of gewoon even wil kijken, kan gewoon binnenlopen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.