winst voor luisman in lemelerveld

Jordy Luisman van ATB-team Lemelerveld is zondag als eerste gefinisht in Lemelerveld tijdens de GOW-veldrit. Een dag eerder werd Luisman vijfde in Amersfoort.

Bij de Nationale Veldrit in Amersfoort stond een sterk deelnemersveld aan de start met onder andere een drietal renners van het Rabobank team. Aanvankelijk kon hij het tempo van deze mannen goed volgen. Helaas verloor hij door een valpartij de aansluiting met de kop van de wedstrijd. Hij finishte uiteindelijk als vijfde.

In Lemelerveld ging het Jordy aanzienlijk makkelijker af. Startend vanaf een positie achterin het startveld reed hij al snel naar de leiding. Jordy gaf deze niet meer af en kwam met grote voorsprong als winnaar over de finish. Lyan Rensen, Dienand Broekhuis en Jeroen Wessel stonden ook aan de start van de GOW-wedstrijd in Lemelerveld. Lyan en Dienand finishten beiden als derde in respectievelijk de Dames en Masters 40+ categorie. Jeroen Wessel kwam rond een tiende positie bij de Amateurs over de eindstreep.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.