Home / archiefcentraal / winnaars bougieactie ontvangen prijzen

winnaars bougieactie ontvangen prijzen

Ans Eshuis heeft de raadactie gewonnen die gehouden werd tijdens de viering van het 45-jarig bestaan van Autobedrijf R. Lindeboom & Zn in Heino. De bezoekers van het open huis mochten proberen om het aantal bougies in een bak te schatten. Deze bak bevatte 464 bougies. Ans zat er met een schatting van 465 maar eentje naast.

Onlangs heeft ze haar prijs, een nieuwe TomTom, in ontvangst genomen. De tweede prijs, een vleespakket van slagerij Mekers, was voor de familie van Langen met 467 bougies. De derde prijs, een antivries pakket ging naar Johan Karstens met 471 bougies. De hoofdprijs was een korte vakantie, maar daarvoor moest precies het juiste aantal bougies geraden worden en dat is dus niet gebeurd. In totaal waren er 167 inzendingen en de antwoorden varieerden nogal, soms gingen de antwoorden tot over de tweeduizend, maar de meeste inzendingen zaten toch in de buurt van driehonderd bougies.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.