Home / archiefcentraal / win een optreden van feestlift

win een optreden van feestlift

Het duo Feestlift uit Wijhe lijkt een regelrechte hit te hebben met hun nummer ‘Feestpiraten’. Het uit het Duits vertaalde nummer kwam vorige week op nummer 78 binnen in de Megatop 100 en wordt op veel feesten gedraaid. Wil jij het duo graag laten optreden op een gelegenheid naar keuze, dan heb je geluk.

Als je het nummer ‘Feestpiraten’ download, dan maak je namelijk kans op een gratis optreden. Het enige wat je hoeft te doen is de bevestiging van je download te mailen naar info@feestlift.nl. Kijk voor een overzicht van waar je het nummer kan downloaden op www.feestlift.nl Meedoen kan tot en met 31 december. Op zaterdag 7 januari wordt de winnaar bekendgemaakt.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.