wesley en senna winnen judotoernooi

Wesley Kruiper en Senna Beumer hebben dit weekend het Sinterklaastoernooi van Judo Vereniging Salland uit Raalte gewonnen. Het toernooi is speciaal voor de elf beginnende judoka’s onder de 12 jaar. Marijn Siebert, Gijs Timmer en Sem Jorink behaalden een tweede plaats. Ilse Elzinga, Sherilyn Wijnbergen, Melvin Vlaskamp, Leroy van der Wegel en Matthijs van der Linde werden vierde. Rosita Veldkamp werd vijfde.

Rob Westenenk nam deel aan de dangraadcompetitie. Hiermee kon hij punten verdienen voor het behalen van de zwarte band. Rob won vier partijen met Ippon, dit leverde hem veertig punten op. De overige twee partijen verloor hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.