week van de waarheid voor glasvezel

Sallanders kunnen zich zaterdag 17 december voor het laatst inschrijven voor glasvezel. Om glasvezel nog één keer onder de aandacht te brengen is Reggefiber deze dag aanwezig in winkels in Raalte, Wijhe, Olst en Heino.

Inmiddels hebben Broekland, Laag Zuthem, Mariënheem, Nieuw Heeten en Wesepe genoeg aanmeldingen. Lierderholthuis en Raalte blijven het verst achter. Slechts negentien procent van de inwoners heeft zich aangemeld. In het geval van Raalte zijn er nog 892 aanmeldingen nodig om de dertig procent te halen.

Een lezer stuurde ons een overzicht om geïnteresseerden te informeren over welke provider je het best kunt kiezen. Nieuwsgierig? Zie bijlage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.