Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week uluspor nieuw heeten

wedstrijd van de week uluspor nieuw heeten

De nieuwste Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is het enige voetbalduel dat in de regio Salland gespeeld wordt dit weekend. Het competitietreffen tussen Ulu Spor uit Zwolle en SV Nieuw Heeten staat daarom volop in de schijnwerpers dit weekend.

Het duel draagt de naam ‘Wedstrijd’ van de week, maar als het goed is wordt het nooit een wedstrijd. Ulu Spor heeft in elf wedstrijden nog geen enkel punt bij elkaar gespeeld. Elf duels, elf nederlagen. Het is op zijn minst ‘stabiel’ te noemen.

De feiten op een rij: Nieuw Heeten staat na elf competitieduels met 13 punten op de achtste plek in de Vijfde Klasse H. De tegenstander staat onderaan de ranglijst. Elf duels, nul punten. Eerder dit seizoen won Nieuw Heeten met 3-1 van Ulu Spor, op eigen veld.

De aftrap is zondag om 14.00 uur op sportpark Het Hoge Laar in Zwolle. Tot die tijd mag je een voorspelling op de uitslag uitbrengen. Slechts één inzending per persoon of e-mailadres. Bij meerdere goede voorspellingen loten we de winnaar van de speciale Intersport Schutte bal.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.