wedstrijd van de week lemelerveld heerde

De Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is…………….. Lemelerveld – Heerde.

Lemelerveld doet het ‘niet best’ dit jaar. De ploeg staat op de voorlaatste plaats in de Derde Klasse B en wist pas acht punten bij elkaar te harken in twaalf wedstrijden. Alleen RDC doet het minder. Deze ploeg heeft slechts drie punten. Maar dat Lemelerveld de punten goed kan gebruiken is duidelijk.

De Lemelervelders hebben niet alleen problemen met scoren, maar ook met ballen tegenhouden. Zo kreeg het elftal al dertig doelpunten om de oren en scoorde het zelf maar zeventien keer.

Heerde doet het dit seizoen een stuk beter. De ploeg staat slechts op negende plaats met dertien punten, maar heeft ook minder wedstrijden gespeeld. Het team kwam dit seizoen pas negen keer in actie en staat op verliespunten zelfs in de top 5.

Scorend vermogen heeft de ploeg uit Heerde zeker. In negen wedstrijden werd 25 keer het net getroffen. Daarentegen is de verdediging ook niet waterdicht. Het elftal kreeg al 21 doelpunten tegen. Dat komt neer op meer dan twee tegendoelpunten per wedstrijd.

De balletje gaat zondag om 14.00 uur rollen op het Heidepark in Lemelerveld. Ik zou zeggen… waag een gokje!

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag van de stand na negentig minuten kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 11 december 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.