Home / archiefcentraal / wado ryu houdt open karatetoernooi

wado ryu houdt open karatetoernooi

De wedstrijden worden gehouden volgens de internationale regels.

Wado-Ryu Raalte is een vereniging die al ruim dertig jaar actief is in Raalte. Er zal dan ook een grote groep jeugdige leden die zowel recreatief als actief aan karate doen deelnemen aan het toernooi. Aan het toernooi doen karateka’s in de leeftijd van 10 tot 40 jaar mee.

De vereniging hoopt net als vorig jaar op grote publieke belangstelling en op veel jeugdige toeschouwers. Je kunt van 10.00 tot 17.00 uur komen kijken, de toegang is gratis. Meer informatie is op www.wado-ryu.nl te vinden of verkrijgbaar via info@wado-ryu.nl

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.