wado ryu houdt open karatetoernooi

De wedstrijden worden gehouden volgens de internationale regels.

Wado-Ryu Raalte is een vereniging die al ruim dertig jaar actief is in Raalte. Er zal dan ook een grote groep jeugdige leden die zowel recreatief als actief aan karate doen deelnemen aan het toernooi. Aan het toernooi doen karateka’s in de leeftijd van 10 tot 40 jaar mee.

De vereniging hoopt net als vorig jaar op grote publieke belangstelling en op veel jeugdige toeschouwers. Je kunt van 10.00 tot 17.00 uur komen kijken, de toegang is gratis. Meer informatie is op staging2.wado-ryu.nl te vinden of verkrijgbaar via info@wado-ryu.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.