vuurwerkshow bij van gurp in boerhaar

Een voorproefje nemen op de nieuwste trends in de vuurwerkwereld? Dat kan op 18 december bij Kluswijs van Gurp op de Boerhaar. De bouwmarkt wil op deze manier iedereen alvast laten zien welk vuurwerk dit jaar kan worden gekocht. De middag wordt feestelijk aangekleed en de toegang is gratis.

Vanaf 16.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom. Onder het genot van een hapje, drankje en muziek kan het programma en het assortiment alvast bekeken worden. De vuurwerkshow begint om 17.00 uur en wordt afgesloten met een grote finale.

Vorig jaar organiseerde Kluswijs van Gurp ook een show in december. “Deze vuurwerkshow bleek een groot succes”, vertelt vestigingsleider Leon van Gurp. “Mensen vinden het altijd leuk om naar een groots vuurwerk te kijken, zeker als dit twee weken voor Oud en Nieuw is. Bovendien is deze middag extra handig om te zien en horen wat de effecten van al het vuurwerk zijn. Ook vinden we het gewoon leuk om deze show voor de inwoners uit Wijhe en omgeving te organiseren. Daarom kleden we het ook extra feestelijk aan met muziek en wat lekkers. We hopen op veel belangstellenden en een gezellige middag.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.