vrijwilligers carinova in de watten gelegd

De vrijwilligers van Carinova Mantelzorgondersteuning/dienst Vrijwillige Thuiszorg zijn donderdagavond in de watten gelegd in de Leeren Lampe in Raalte. De vrijwilligers kwamen bijeen onder het genot van een hapje en een drankje.

Een aantal vrijwilligers is al zo lang actief dat er sprake is van een jubileum. Zo werden er op de bijeenkomst zes dames in het zonnetje gezet die zich 5, 10 of 15 jaar voor Carinova Vrijwillige Thuiszorg inzetten. Uit waardering hiervoor kreeg dit zestal een attentie aangeboden. De bijeenkomst was geanimeerd en erg gezellig. Vrijwilligers en medewerkers van Carinova zorgden met elkaar voor een goede en zeer prettige sfeer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.