Home / archiefcentraal / vrijwilligers carinova in de watten gelegd

vrijwilligers carinova in de watten gelegd

De vrijwilligers van Carinova Mantelzorgondersteuning/dienst Vrijwillige Thuiszorg zijn donderdagavond in de watten gelegd in de Leeren Lampe in Raalte. De vrijwilligers kwamen bijeen onder het genot van een hapje en een drankje.

Een aantal vrijwilligers is al zo lang actief dat er sprake is van een jubileum. Zo werden er op de bijeenkomst zes dames in het zonnetje gezet die zich 5, 10 of 15 jaar voor Carinova Vrijwillige Thuiszorg inzetten. Uit waardering hiervoor kreeg dit zestal een attentie aangeboden. De bijeenkomst was geanimeerd en erg gezellig. Vrijwilligers en medewerkers van Carinova zorgden met elkaar voor een goede en zeer prettige sfeer.

Lees ook

Natuurmomenten: Een vervelende stropdas

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.