volle pauluskerk tijdens de kerstsamenzang

We zijn een beetje laat met publiceren, want het gaat om een kerstsamenzang van afgelopen vrijdag, als opwarmertje voor de Kerst, maar zo op deze tweede kerstdag misstaat de aandacht niet. Want het was bijzonder druk. We kregen de foto’s (netjes op tijd) van Robert Jan Vissers.

Piet Pont omschreef de samenzang: “Om kwart over zes kwamen de eerste mensen de kerk al in. Dat was maar goed ook, want uiteindelijk kwamen er meer dan 600 bezoekers op de samenzang af. De kerk was overvol.

Zeer veel tevreden mensen hebben genoten van het samenzingen maar ook van de kerstliederen die andere koren en solisten lieten horen.

Na afloop, buiten (zie foto), was het ook een drukte van belang bij de oliebollen en de glühwein. Het kerstmannenorkest van Caecilia zorgde voor mooie kerstliederen en gelukkig was het droog.

De Sterrestichting kan op 4 januari 2012, tijdens de eerstvolgende repetitie van Salland Vocaal, een mooi bedrag in ontvangst nemen, want er is gul gegeven bij de deurcollecte. We houden het bedrag nog even geheim.

De plannen voor de vierde kerstsamenzang zijn al weer in de maak. Er is besloten in de toekomst zoveel mogelijk dezelfde datum aan te houden. Volgend jaar wordt dat dus vrijdag 21 december 2012. Alvast de eerste datum voor de nieuwe agenda.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.