vier dagen tophandbal in raalte

Vier dagen handbal, totaal 120 uren in twee sporthallen, meer dan 800 jeugdige handballers die deelnemen en aan het eind van iedere dag drie prachtige wedstrijden. Daarnaast zijn er scholingen voor scheidsrechters en trainers. Dat zijn de ingrediënten van de Raalte Plaza Handbalweek, die van 27 tot en met 30 december wordt gehouden.

“Wij zijn er bijzonder trots op dat zowel de Nederlandse als de Duitse jeugdselectie Raalte heeft uitgekozen als voorbereiding/stage op het internationale handbalseizoen 2012. En als blijkt dat er ook vanuit Japan voor onze handbalweek belangstelling is, dan gaat het hart van de organisatie extra enthousiast kloppen”, zegt Henny Nijboer van Carmel Handbalschool Salland.

Wil je ook een dag dit grote handbalevenement bezoeken, kijk dan in de bijlage voor het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.