veldritsuccessen voor atb team lemelerveld

In Ureterp stonden Jordy Luisman en Jeroen Wessel aan het vertrek. Door de vele regenval op de dagen voorafgaand aan de wedstrijd lag het parcours er extreem nat bij. Jordy ging van start bij de Elite Heren. Al in de eerste ronde reed hij samen met Van Heeswijk weg van de rest.

Even leek Van Heeswijk er vandoor te gaan maar Jordy vocht zich sterk terug. Samen bouwden ze hun voorsprong gestaag uit en bleven tot de laatste ronde samen. Het was uiteindelijk Van Heeswijk die met enkele meters voorsprong het laatste stuk weg opdraaide en pakte zo de overwinning. Jordy werd keurig tweede.

Bij de Amateurs stond Jeroen Wessel aan het vertrek. Zijn start was prima en hij draaide rond een zesde positie het veld in. Halfweg de wedstrijd kwam hij er een beetje door te zitten en moest een paar plaatsen toegeven. In de laatste ronde daarentegen vond hij zijn tweede adem en vocht zich weer terug. Hij finishte uiteindelijk als zesde.

Lyan Rensen nam in Raalte deel aan de GOW wedstrijd. Op het Carmel wielerpark in Raalte lag het parcours eveneens niet helemaal droog bij. Lyan trok zich hier niets van aan en ging in haar tweede veldrit ooit met de overwinning op zak weer huiswaarts.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.