veel verrassingen op kerstkransje haarle

Kerstkransje Haarle, op zondag 18 december, kent dit jaar een aantal verrassingen. Zelfs Haarlenaren komen op plekken waar ze nog nooit zijn geweest: velen zullen niet weten dat er ooit een Kemperweg heeft bestaan. De deelnemers komen op boerenerven die nog niet eerder in de route waren opgenomen. Dit jaar worden ook cliënten en medewerkers van een zorgboerderij ingeschakeld.

De route, die gedeeltelijk door Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug gaat, is ongeveer vijf kilometer lang, maar wat inkorten is ook mogelijk. Een gedeelte van de route kan in de paardentram worden afgelegd. Onderweg ontmoeten de wandelaars midwinterhoornblazers, een levende kerststal, het koor Rythm of Faith, Vocalgroup Voices, blokfluitensembles van de Muziekschool Twente, 5-mans orkest Fratelli, een activiteit van de scoutinggroep Haarle, een accordeongroep, Drumband Haarle, de kerstgroep in de parochiekerk. Op enkele plaatsen kan een hapje en drankje worden genuttigd, ook zijn er enkele verkoopstands.

Aan het eind van de route worden oliebollen verkocht waarvan de opbrengst is voor Stichting Dappere Thijn. Voor kinderen worden enkele speciale activiteiten georganiseerd.

Kerstkransje Haarle start tussen 11.00 en 14.00 uur in Sportorant Sprengendal aan de Veldkampsweide 1 in Haarle. Deelname kost 2 euro, kinderen tot en met 12 jaar betalen een euro. Parkeren is gratis.

De winterse activiteit is niet meer weg te denken uit Haarle. De vorige edities trokken ruim 1500 bezoekers. De deelnemers komen om gezellig te wandelen, de fraaie omgeving en de verrassende activiteiten onderweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.