valpartij houdt luisman van het podium

Jordy Luisman van ATB-Team Lemelerveld is er Tweede Kerstdag niet in geslaagd op het podium te belanden tijdens de veldrit in het Brabantse Reusel. Een valpartij, twee ronden voor het einde, gooide roet in het eten. Luisman verloor de aansluiting met de kopgroep en werd uiteindelijk vierde.

Vorige week nam Jeroen Wessel deel aan de centrumcross in Surhuisterveen. Jeroen reed tot ongeveer half koers op een derde plek in de wedstrijd voor Amateurs. Een kleine terugval zette hem terug naar de vierde plek. Dit was tevens de positie waarop hij de finishlijn passeerde. Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.