Home / archiefcentraal / valpartij houdt luisman van het podium

valpartij houdt luisman van het podium

Jordy Luisman van ATB-Team Lemelerveld is er Tweede Kerstdag niet in geslaagd op het podium te belanden tijdens de veldrit in het Brabantse Reusel. Een valpartij, twee ronden voor het einde, gooide roet in het eten. Luisman verloor de aansluiting met de kopgroep en werd uiteindelijk vierde.

Vorige week nam Jeroen Wessel deel aan de centrumcross in Surhuisterveen. Jeroen reed tot ongeveer half koers op een derde plek in de wedstrijd voor Amateurs. Een kleine terugval zette hem terug naar de vierde plek. Dit was tevens de positie waarop hij de finishlijn passeerde. Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl

Lees ook

Erwin Nyhoff in de voetsporen van Harry Muskee

Sallandse muzikant speelt hoofdrol in muzikale theaterproductie ‘Muskee – So Many Roads’ HEETEN – Erwin …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.