Home / archiefcentraal / update erwin nijhoff met gemak verder

update erwin nijhoff met gemak verder

Van Velzen: “Als je morgen een theatertour aankondigt langs vijftig zalen in Nederland, zijn ze allemaal uitverkocht.” Hij sprak vrijdag Erwin Nijhoff toe, direct na zijn optreden in The Voice. Of Erwin door is? Met gemak. Hij was de eerste die zeker was.

You are always on my mind, vooral bekend in de uitvoering van Willie Nelson, klonk anders dan de stevige rocknummers die de Heetenaar/Dalfsenaar tot heden bracht in The Voice. Iets minder uptempo, iets meer country, iets minder stevige uithalen, maar – voor zover we er verstand van hebben – wel zuiverder en zekerder gebracht.

Van Velzen was helemaal lyrisch: “Een geval apart. Meestal willen we dat artiesten met open ogen het publiek inkijken, dat ze er een binding mee hebben. Maar jij, met je ogen dicht, zo moet het… Ik weet niet wie in Nederland je dit na gaat doen. Ongeëvenaard.

Angela Groothuizen: “Zo’n fijne gast. You’re the real thing.”

Lees ook

Op zoek naar paddenstoelen met IVN Raalte

RAALTE – IVN Raalte presenteert op zondag 24 oktober een paddenstoelenexcursie bij landgoed Den Alerdinck …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.