ultimatum voor management dc c1000

Het management van het distributiecentrum van C1000 in Raalte heeft tot 29 december om te reageren op de petitie die donderdag is aangeboden door personeel en de vakbond FNV. De vakbond en werknemers voeren actie, omdat ze willen dat het management respectvol met ze omgaat.

Aanleiding is de overname van C1000 door Jumbo. Het personeel maakt zich zorgen dat de werkomstandigheden daardoor verder onder druk komen te staan. “Wie weet wat ons boven het hoofd hangt? Managers lijken andere mensen geworden te zijn. Wij vechten voor brood op de plan, maar de managers zijn het personeel uit het oog verloren,” stellen de actievoerders. “We zijn een nummer geworden. Het vertrouwen in de werknemers moet terugkomen. We willen geen intimidatie meer, maar respect. We willen vaste banen in plaats van losse contracten.”

De petitie die aan manager Leo de Rooij is overhandigd, is door 135 werknemers ondertekend. “Ik zal hem zeer zorgvuldig en goed bestuderen. Wij nemen dit serieus en geven spoedig een reactie,” stelt De Rooij.

Een woordvoerster van C1000 DC Raalte stelt nog niet inhoudelijk op de actie te kunnen reageren. “We willen de petitie eerst inhoudelijk doornemen. Morgen gaan we in gesprek met de medewerkers.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.