Home / archiefcentraal / tweede editie van heinose winterfair

tweede editie van heinose winterfair

Het geheel wordt uiteraard aangekleed met lichtjes en vuurkorven. De stands bieden voor elk wat wils, kerstbomen en andere kerstartikelen maar ook andersoortige waren. Naast particuliere standhouders presenteren ook bedrijven en winkeliers zich aan het publiek. Verder zijn er proeverijen, staat de erwtensoep en glühwein klaar en zijn er aaibare ezels in de Hof van Rakhorst. Daar mogen de kinderen een broodje bakken of een kerstversiering maken onder leiding van de scouting. Om 19.00 uur presenteert de Welkoop een grote vuurwerkshow op het weiland bij het European Care Hotel.

Dit jaar zal het plaatselijke gezelligheidskoor de Pompedoers tussen 19.30 en 20.30 een mini kerstconcert verzorgen in de hervormde kerk. Daarbij is er een primeur! Ook de ‘vrouwen van’ zullen hun steentje bijdragen. Dit alles in het kader van het 10-jarig bestaan van de Pompedoers.

Wil je nog een kraam huren of verdere informatie, dan kun je je wenden tot Annelies Borgers, tel. 0572-392665, e-mail paborgers@hotmail.com

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.