twee culturen ontmoeten op obs elshof

OBS Elshof kreeg dinsdagmiddag bezoek van twee Thaise jongens. De twee zijn in het land met nog 30 andere jongens en samen vormen zij het Bangkok College Boys Choir van het Bangkok Christian College in Thailand.

Dinsdagavond traden zij op in de Plaskerk in Raalte, op uitnodiging van het Grootkoor Overijssel. De twee jongens sliepen bij de directeur van OBS Elshof en dat was een mooie gelegenheid om de kinderen een kijkje te laten nemen op een kleine Nederlandse school en zo de gelegenheid te geven om kennis te maken met elkaars cultuur.

De jongens spreken Engels en tijdens de Engelse les hadden de kinderen van OBS Elshof vragen geformuleerd en zo ontstond er een mooi contact. E-mailadressen werden uitgewisseld, een les handvaardigheid werd gevolgd en de middag werd afgesloten met een levend memory met gebaren. “Mooi om te zien dat grenzen kunnen vervagen, ook al woon je duizenden kilometers van elkaar vandaan. Kinderen zijn kinderen,” stelt Sieny Littink van OBS Elshof.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.