Home / archiefcentraal / tussenstand zeppelin 600 euro

tussenstand zeppelin 600 euro

Zeppelin in Heino heeft tot nu toe, met nog ruim twee uur te gaan, 600 euro opgehaald voor Serious Request. Door 27 uur non-stop te fietsen en daaromheen een aantal activiteiten te organiseren, hopen medewerkers en bezoekers van de buitenschoolse opvang zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Woensdag staat Zeppelin in het teken van de ‘kom-in-actie-dag’. Vanaf 14.00 uur worden er verschillende activiteiten gehouden die geld moeten opbrengen. Zo staat er nu een markt waar jonge bezoekers van de buitenschoolse opvang hun eigengemaakte spullen verkopen, draait er een dj, kun je geld doneren, draait er een Rad van Fortuin en kun je bieden op een Ajax-shirt, gesigneerd door Eyong Enoh.

Het oude gemeentehuis is gedurende de hele actie geopend voor publiek. Wie aan wil moedigen, de actie wil steunen, een donatie wil doen of gewoon even wil kijken, kan gewoon binnenlopen.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.