tussenstand zeppelin 600 euro

Zeppelin in Heino heeft tot nu toe, met nog ruim twee uur te gaan, 600 euro opgehaald voor Serious Request. Door 27 uur non-stop te fietsen en daaromheen een aantal activiteiten te organiseren, hopen medewerkers en bezoekers van de buitenschoolse opvang zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Woensdag staat Zeppelin in het teken van de ‘kom-in-actie-dag’. Vanaf 14.00 uur worden er verschillende activiteiten gehouden die geld moeten opbrengen. Zo staat er nu een markt waar jonge bezoekers van de buitenschoolse opvang hun eigengemaakte spullen verkopen, draait er een dj, kun je geld doneren, draait er een Rad van Fortuin en kun je bieden op een Ajax-shirt, gesigneerd door Eyong Enoh.

Het oude gemeentehuis is gedurende de hele actie geopend voor publiek. Wie aan wil moedigen, de actie wil steunen, een donatie wil doen of gewoon even wil kijken, kan gewoon binnenlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.