Home / archiefcentraal / tussenstand fietsers zeppelin 163 euro

tussenstand fietsers zeppelin 163 euro

De fietsers van buitenschoolse opvang Zeppelin in Heino hebben tussen gistermiddag en vanmorgen 09.45 uur ongeveer 163 euro bij elkaar gefietst voor Serious Request. Op het eerste oog misschien een ietwat tegenvallende tussenstand, maar het ‘echte’ geld moet nog verdiend worden.

Vanaf 14.00 uur beginnen namelijk de overige activiteiten. Zo worden er spullen verkocht die de kids van de kinderopvang zelf gemaakt hebben. Ook draait er een DJ plaatjes voor geld, kun je een donatie doen en prijzen winnen bij het rad van fortuin.

De fietsers fietsen tot 19.00 uur.

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.