Home / archiefcentraal / tributeavond bij tivoli in teken van the doors

tributeavond bij tivoli in teken van the doors

De komende tributeavond bij Taveerne Tivoli in Raalte staat in het teken van The Doors. De formatie D’n Doars speelt daar op zaterdag 7 januari nummers van deze legendarische rockband rondom de net zo charismatische als zelfdestructieve zanger Jim Morrison.

In Jan van Delft hebben D’n Doars een zanger gevonden die het stemgeluid van Jim Morrison prima weet te benaderen. “En hij lijkt ook nog eens als twee druppels water zonder dat er een pruik aan te pak komt”, zo meldt de band in haar bio.

De heren spelen alle bekende Doors-nummers zoals ‘Riders On The Storm’, ‘Touch Me’ en ‘LA Woman’ maar ook minder bekend repertoire voor de fijnproevers. De band bestaat verder uit Tijn Driessen (toetsen), Pim Heesterbeek (drums), Marcel Driessen (bas) en Will Theus (gitaar).

Aanvang is om 21.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. Meer informatie op www.taveernetivoli.nl

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.