Home / archiefcentraal / statiegeldflessen voor serious request

statiegeldflessen voor serious request

C1000 en Coca-Cola gaan statiegeldflessen inzamelen voor de 3FM-actie Serious Request. Om de flessen te verzamelen wordt de ‘Super Tomra’ ingezet. Dat is een speciale trailer met vier emballageautomaten.

Van 12 tot en met 24 december rijdt de ‘Super Tomra’ door Nederland om aandacht te genereren voor de statiegeldactie en zodoende zoveel mogelijk lege flessen op te halen. Consumenten kunnen al hun lege statiegeldflessen direct doneren door ze in te leveren via de ingebouwde automaten. Gedurende deze periode staat er tevens bij alle C1000 winkels een speciaal donatiepunt voor de statiegeldbonnen. De opbrengt van de actie gaat geheel naar 3FM Serious Request.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.