statiegeldflessen voor serious request

C1000 en Coca-Cola gaan statiegeldflessen inzamelen voor de 3FM-actie Serious Request. Om de flessen te verzamelen wordt de ‘Super Tomra’ ingezet. Dat is een speciale trailer met vier emballageautomaten.

Van 12 tot en met 24 december rijdt de ‘Super Tomra’ door Nederland om aandacht te genereren voor de statiegeldactie en zodoende zoveel mogelijk lege flessen op te halen. Consumenten kunnen al hun lege statiegeldflessen direct doneren door ze in te leveren via de ingebouwde automaten. Gedurende deze periode staat er tevens bij alle C1000 winkels een speciaal donatiepunt voor de statiegeldbonnen. De opbrengt van de actie gaat geheel naar 3FM Serious Request.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.