st jozefschool wint scholenloop

De loop ging onder echte crossloopomstandigheden van start. Maar liefst 109 basisschoolleerlingen liepen 1,5 of 3 kilometer.

Ook individueel was er succes voor de St. Jozefschool. Flynn Schrijver werd namelijk eerste op de 3 kilometer bij de jongens, gevolgd door Bram Marskamp van de Schutse en Rick Westerhof van de Ieme. Bij de meisjes werd de 3 kilometer gewonnen door Dominique Tielbeek van de Linderte. Schoolgenootje Lotte de Haan werd tweede en Ceret van der Vegt van de Rietkraag derde.

De 1,5 kilometer werd bij de meisjes gewonnen door Merel Loomans van de Linderte. Esmee Marsman van de Korenbloem werd tweede en Imre van der Vegt van de Korenbloem werd derde. Bij de jongens ging Joost Kieftenbeld van de Korenbloem er met de overwinning vandoor. Schoolgenoot Ties Marsman werd tweede en Sem Land van de Bolster werd derde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.