Home / archiefcentraal / st jozefschool wint scholenloop

st jozefschool wint scholenloop

De loop ging onder echte crossloopomstandigheden van start. Maar liefst 109 basisschoolleerlingen liepen 1,5 of 3 kilometer.

Ook individueel was er succes voor de St. Jozefschool. Flynn Schrijver werd namelijk eerste op de 3 kilometer bij de jongens, gevolgd door Bram Marskamp van de Schutse en Rick Westerhof van de Ieme. Bij de meisjes werd de 3 kilometer gewonnen door Dominique Tielbeek van de Linderte. Schoolgenootje Lotte de Haan werd tweede en Ceret van der Vegt van de Rietkraag derde.

De 1,5 kilometer werd bij de meisjes gewonnen door Merel Loomans van de Linderte. Esmee Marsman van de Korenbloem werd tweede en Imre van der Vegt van de Korenbloem werd derde. Bij de jongens ging Joost Kieftenbeld van de Korenbloem er met de overwinning vandoor. Schoolgenoot Ties Marsman werd tweede en Sem Land van de Bolster werd derde.

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.