Home / archiefcentraal / sri lanka mexico en portugal op salland festival

sri lanka mexico en portugal op salland festival

Het Folkloristisch Salland Festival laat op de drempel van het nieuwe jaar weten voor de komende editie al groepen uit Sri Lanka, Mexico, Portugal en Duitsland vastgelegd te hebben. Omdat de gemeente Raalte de subsidie aan het festival heeft ingetrokken was doorgaan van de 36ste editie lange tijd onzeker. Een paar maanden terug meldden we al dat het Festival toch gewoon door gaat.

Dit jaar moet er daarom wel extra naar sponsorgeld gezocht worden. Salland Festival start de werving in het nieuwe jaar. Heb je een bedrijf en wil je ook sponsoren, dan is een mail naar sallandfestival@gmail.com voldoende.

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.