sri lanka mexico en portugal op salland festival

Het Folkloristisch Salland Festival laat op de drempel van het nieuwe jaar weten voor de komende editie al groepen uit Sri Lanka, Mexico, Portugal en Duitsland vastgelegd te hebben. Omdat de gemeente Raalte de subsidie aan het festival heeft ingetrokken was doorgaan van de 36ste editie lange tijd onzeker. Een paar maanden terug meldden we al dat het Festival toch gewoon door gaat.

Dit jaar moet er daarom wel extra naar sponsorgeld gezocht worden. Salland Festival start de werving in het nieuwe jaar. Heb je een bedrijf en wil je ook sponsoren, dan is een mail naar sallandfestival@gmail.com voldoende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.