spinningmarathon voor het kwf

Joost te Wierik en Oscar Duteweert van Lifestyle Centre Raalte, Jeroen te Wierik van Azerty en Ralph Berends willen op 7 juni 2012 meedoen aan Alpe d’HuZes. Het viertal hoopt hiermee een zo groot mogelijk bedrag binnen te halen voor het KWF.

Hiervoor houdt Lifestyle Centre op dinsdag 13 december van 18.00 tot 22.00 uur een Spinningmarathon. Er zijn 25 fietsen beschikbaar. Voor 10 euro per uur kunnen de bezoekers een fiets reserveren. Als speciale gast zal Erik Hulzebosch zijn fietskunsten tonen. Bij de receptie van het Raalter sportcentrum liggen sponsorkaarten waarmee de deelnemers aan de Spinningmarathon zelf ook weer geld kunnen inzamelen voor de strijd tegen kanker.

Inschrijven kan bij de receptie of via inschrijvingen@lifestylecentre.nl onder vermelding van spinningmarathon, starttijd en naam/telefoonnummer. Voor meer informatie staging2.getfitforlife.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.