Home / archiefcentraal / spinningmarathon levert al 1000 euro op

spinningmarathon levert al 1000 euro op

Deelnemers konden voor 10 euro een uur lang fietsen. Als speciale gast fietste ook oud-schaatser Erik Hulzebosch mee. “Hij zou eigenlijk een uur fietsen, maar vond het zo leuk dat hij een uur langer meedeed. Dat was geweldig, ook voor de andere deelnemers. Want hij vertelde ook over zijn carrière en linkte dit ook aan dingen die hij heeft meegemaakt.”

Joost te Wierik en Oscar Duteweert van Lifestyle Centre Raalte, Jeroen te Wierik van Azerty en Ralph Berends willen op 7 juni 2012 meedoen aan Alpe d’HuZes. Het viertal hoopt een zo groot mogelijk bedrag binnen te halen voor het KWF.

De spinningmarathon leverde dus al 1.000 euro op, maar dit bedrag kan nog verder oplopen. “Bij de receptie van Lifestyle Centre lagen sponsorkaarten waarmee de deelnemers aan de Spinningmarathon zelf ook geld konden inzamelen voor de strijd tegen kanker. Dit bedrag komt er nog bij.”

Voor meer informatie kun je op www.getfitforlife.nl vinden.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.