Home / archiefcentraal / sneldamkampioenschap in kerkhuus

sneldamkampioenschap in kerkhuus

Damclub Hartholt Olie/Dos Heino houdt op woensdag 28 december het ‘sneldamkampioenschap’ van Heino. Iedere deelnemer speelt in een klasse van zijn of haar eigen speelsterkte. Als je voor het eerst mee doet, dan kom je in de Zevende Klasse, ook wel de huisdammersklasse genoemd, terecht.

Het toernooi wordt gespeeld in ’t Kerkhuus in Heino en begint om 19.30 uur. Deelname kost 3 euro, de jeugd betaalt 1,50 euro. Meer informatie en opgave bij J.F. Gerritsen via 0572-392302 of bij M. Schotman via 0572-391489 of gahschotman@home.nl

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.