Home / archiefcentraal / sfeervol kerstconcert in willibrordkerk

sfeervol kerstconcert in willibrordkerk

Zoals elk jaar hield het koor Nobiz uit Olst ook dit jaar weer een kerstconcert in de Heilige Willibrordkerk in Boskamp. Dit jaar stond ook het goor De Stem uit Apeldoorn op het programma. Voorafgaand bespeelde Jan de Groot uit Deventer het gerestaureerde Holtgräve-orgel.

De optredens van beide koren werd afgewisseld met een optreden van de jonge talentvolle accordeonist Ronald van Keulen uit Apeldoorn. Hij wist met zijn accordeon het publiek, dat in grote getale naar de Boskampse kerk was gekomen, enorm te fascineren. Hij kwam in de plaats van het aanvankelijk geplande fluit-ensemble.

De muzikaliteit van Ronald was zodanig groot dat niemand het gevoel had dat het programma hiermee minder geslaagd was, in tegendeel zijn optredens werden telkens met veel applaus gewaardeerd.

Zowel het koor Nobiz als het koor De Stem uit Apeldoorn stonden onder leiding van dezelfde dirigent Hennie Zuiderwijk, geen onbekende in Boskamp. Ook het koor Ardente staat onder zijn leiding. Om de sfeer te verhogen konden de bezoekers in de pauze naast het orgelspel ook genieten van Glühwein, koffie en chocolademelk.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.