serbonne winterfair trekt ruim 7100 bezoekers

Maar liefst 7.129 mensen hebben afgelopen weekend Serbonne inspiratiepark bezocht voor de tweede editie van de Serbonne WinterFair. Zowel binnen als buiten was er veel te zien en te beleven. Bezoekers hebben heerlijk kunnen struinen langs diverse kramen en stands met decoratie, kunst, mode, sieraden en kerstartikelen.

Ook konden bezoekers deelnemen aan diverse workshops. Voor de kinderen was er een levende kerststal, een kunst schaatsbaan, een kleurrijk springkussen en kon er een ritje worden gemaakt in een echte pipo-huifkar.

Naast dit alles was er een professionele modeshow georganiseerd wat voor veel bekijks zorgde. Maar natuurlijk werd er ook gezellig gekletst onder het genot van een kop zelfgemaakte erwtensoep en warme glühwein. Alle ingrediënten waren aanwezig voor hét voorproefje op de winterperiode en op de feestelijke decembermaand.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.