sensation red in de gouverneur

Handbalteam Dames 5 van Gibo Groep/Kwiek uit Raalte nemen deel aan de barcompetitie van De Gouverneur. De dames van Gibo Groep Kwiek organiseren ter ere van deze barcompetitie op zaterdag 7 januari ‘Sensation Red’. Iedereen is vanaf 21.00 uur welkom.

Een zo spetterend mogelijk feest organiseren in je ‘vaste’ kroeg. Zelf biertjes tappen, sfeer maken, maar ook een tijd van te voren beginnen met bijvoorbeeld reclame maken, thema verzinnen, DJ regelen en de aankleding regelen. Een barcompetitie; leuk en gezellig, maar natuurlijk ook goed voor de omzet van het café.

Gibo Groep Kwiek Dames 5 geeft het startschot van de barcompetitie bij De Gouverneur in Raalte. Zij

hebben gekozen voor rood, omdat dit de kleur is van de vereniging waar zij bij handballen. Deze avond zal voornamelijk in het teken staan van feesten en gezelligheid voor jong en oud.

Het gaat de meiden misschien niet om de prijs, maar Dames 5 van Gibo Groep Kwiek uit Raalte willen toch wel heel graag winnen. “Als je dan meedoet en er zo veel tijd in stopt, dan wil je ook winnen!” De Gouverneur is van veel dames uit het handbalteam de stamkroeg. Dit maakt het voor dit team extra leuk om mee te doen aan de barcompetitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.