sallandse toneeltalenten op de planken

Toneelstuk ‘De Odyssee van O’ van The Young Ones gaat op woensdag 28 december in première in Theater Young Ones in Zwolle. Op zich niets bijzonders, ware het niet dat er een aantal Sallandse toneelspelers meedoen. Pascal Franssen, Jelmer Nijlant, Anna Kamminga en Lorenza Pattiselanno uit Heino en Raaltenaren Melanie van Eunen en Shanel Beumer zorgen met 48 andere Overijsselse talenten voor een groot spektakel.

‘De Odyssee van O’ gaat over het gevecht tussen goed en kwaad, over standvastig zijn en bij jezelf durven te blijven. Een reis naar volwassenheid die eindigt met het vermogen het heft in eigen hand te nemen.

Hoofdpersoon is het jongetje O. dat na de dood van zijn moeder de weg kwijtraakt en terecht komt in een mythische wereld, vol magie, bijgeloof, duistere krachten, eenogige reuzen en beeldschone zingende meisjes. Een theatervoorstelling vol zang, dans, film en (poppen) spel.

Het verhaal wordt gespeeld door 54 jonge theatertalenten van 10 tot 26 jaar uit Overijssel en twee professionele acteurs. Je kunt de repetities wekelijks volgen op staging2.theateryoungones.nl en via staging2.facebook.com/theateryoungones

De voorstelling wordt op zondag 8 januari voor het laatst gespeeld. Kaarten kosten 12,50 euro, inclusief pauzedrankje. Reserveren kan via staging2.theateryoungones.nl, door te bellen naar 038–4536000 of een uur voor aanvang aan de kassa van Theater Young Ones.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.