Home / archiefcentraal / rockband amnesia speelt live in lampe

rockband amnesia speelt live in lampe

Vanaf ongeveer 22.30 uur zal de band het podium onveilig maken met boordevol dansbare rockmuziek van vroeger en nu. Dat is de band wel toevertrouwd. De band Amnesia, met de roots in de gemeente Hellendoorn, is een top 100-rockband die weet hoe een lekkere stevige portie rockmuziek moet klinken. Het is een echte live-band waarbij spontaniteit en enthousiasme hoog in het vaandel staan.

De strakke basis opgesierd met gitaar en toetsenpartijen vormen samen met de inlevende zang van Erna Heuver uit Hellendoorn de eenheid van de band. Meer informatie is op www.top100bandamnesia.nl te vinden.

Lees ook

Dik vierhonderd deelnemers aan Oostermaetloop in Lettele

LETTELE – De Oostermaetloop in Lettele, onderdeel van het Sallands Cross Circuit, trok afgelopen zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.