renwe uit heino heet voortaan heatplus

Het toonaangevende bedrijf R&WE uit Heino heeft gekozen voor een nieuwe huisstijl en naam: HeatPlus. Onder deze nieuwe naam levert het bedrijf houtgestookte installaties (Heat) en aanverwante producten en diensten (Plus). “HeatPlus staat voor betrouwbaarheid, continuïteit en een goede service. Voor iedere warmtevraag hebben wij de passende oplossing”, aldus directeur Ben Reuvekamp.

Heatplus heeft een breed assortiment samengesteld van verwarmingsinstallaties voor zowel de particuliere als de industriële markt, met een capaciteit vanaf 10 KW tot en met 15 MW. Daarnaast bestaat het assortiment uit buffervaten, opslagbunkers, silo’s, invoersystemen (vijzels en draaischijven), drinkwatertanks, geïsoleerde grondleidingen en briketpersen. Een andere tak binnen het bedrijf is de Heaterbox, een mobiele houtgestookte installatie die ingezet kan worden bij o.a. calamiteiten, het verwarmen van een bouw, een feesttent of het verwarmen van een aspergeveld. Ook diensten als engineering, begeleiding van vergunningstrajecten, service en onderhoud zijn zaken waar HeatPlus zich dagelijks mee bezig houdt.

Ben Reuvekamp: “Wij werken nauw samen met architecten, installatie- en adviesbureaus om in een zo vroeg mogelijk stadium een goed beeld van de wensen en mogelijkheden te krijgen. De afgelopen jaren hebben we van onze relaties gehoord, dat men veel bespaard heeft op zowel financieel gebied, als op het gebied van milieu en dat men tevreden is over onze service (24/7). Dit geeft ons veel motivatie om door te gaan met ons volledig in te zetten voor bestaande en toekomstige relaties”.

Neem voor vragen of interesse over onze mogelijkheden geheel vrijblijvend contact op met:

HeatPlus

Oude Dalfserweg 6

8141 PL Heino

T: 0572 – 39 07 62

E: info@heatplus.nl

I: staging2.heatplus.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.