raaltese wint anwb facebookactie

De Raaltese mevrouw Hofstee is de gelukkige winnaar geworden van de ANWB-Facebookactie. Naast de waardecheque ter waarde van 450 euro, te besteden bij Travelbags.nl, kreeg ze ook een mooie bos bloemen uit handen van Lisanne Honkoop, teamleider van de VVV/ANWB in Raalte.

De afgelopen weken promootte de ANWB een Facebookgame. In dit Facebookspel reis je over de wereld en moet je in een bepaalde tijd je koffer over de finish brengen. Als je de koffer aan je vrienden doorgeeft, kunnen zij de reis voortzetten en maak je samen kans op prijzen.

Vele duizenden Facebookers hebben het spel gespeeld en alle weekwinnaars zijn bekend. De prijzen zijn aangeboden door Travelbags.nl: elke week een cadeaucheque ter waarde van 200 euro en aan het einde van de actie een super hoofdprijs, die dus werd gewonnen door mevrouw Hofstee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.