raalterweg bijna weer open voor verkeer

De Raalterweg bij Wijhe is bijna weer open voor verkeer. Deze week wordt het kruisingsvlak Molenbelt-Raalterweg-Enkweg opgeleverd. Aansluitend wordt gestart met de werkzaamheden aan de Molenbelt. De straat wordt herstraat met nieuwe gebakken klinkers.

Gelijktijdig wordt er ook een infiltratieriool aangelegd. De inrichting van de straat blijft zoals deze was voor de reconstructie. De stoepen worden zoveel mogelijk in stand gehouden, zodat de woningen te voet bereikbaar blijven.

De Raalterweg is na oplevering een 30 kilometerzone geworden en er zijn geen voorrangskruisingen meer. Het verkeer van rechts heeft dus voorrang. Deze wijzigingen worden uiteraard ook met borden aangegeven.

Tijdens de werkzaamheden aan de Molenbelt blijft het centrum vanaf de zuidzijde bereikbaar via de Van Nahuijsstraat en de Molenstraat. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Heb je vragen over de werkzaamheden, dan kun je contact opnemen met directievoerder Teun Westrik via 06-53165629 of teun.westrik@tauw.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.