raaltenaren bereidden overval voor

Vier Raaltenaren, variërend in de leeftijd van 17 tot 24 jaar, zijn donderdagavond 15 december aangehouden in Almelo omdat zij op weg zouden zijn een overval te plegen. De aanhouding vond plaats naar aanleiding van een opsporingsonderzoek van het politieteam in Salland. De politie had sterke aanwijzingen dat het viertal een gewapende overval had voorbereid en op weg was om die overval daadwerkelijk te gaan plegen.

In overleg met het OM werd hierop besloten het viertal op voorhand aan te houden om eventuele slachtoffers te voorkomen. De mannen zijn vrijdag 16 december voorgeleid bij de rechter-commissaris en werden in bewaring gesteld. Momenteel worden zij verhoord over hun betrokkenheid bij het plannen van de overval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.