prijzen voor winnaars ballonwedstrijd lenferink

De winnaars van de ballonnenwedstrijd van Schilderwerken Lenferink, die gehouden werd tijdens de opening van het kantoor in Heerde, hebben vorige week hun prijs gekregen uit handen van directeur Bert Lenferink. Ian de Jong uit Heerde won een Nintendo DS. Zijn ballon kwam terecht in Ihlow, Ostfriesland in Duitsland, 141 kilometer verderop. De ballon van Bo Meijerman uit Lemelerveld werd gevonden in Stadskanaal Groningen, 88 kilometer verderop. Zij ging naar huis met een step.

De derde, vierde en vijfde prijs waren voor Florian Hendriks, Mart Leerkes en Li-yen de Bos. Ook voor deze winnaars was er een leuke prijs.

Deze openingsdag was een groot succes, met veel enthousiaste bezoekers en een hoge opkomst. Hoogtepunt van de dag was de officiële opening, verricht door burgemeester Inez Pijnenburg en oprichter van Schilderwerken Lenferink B.J. Lenferink senior. Op dat moment zijn er veel ballonnen met hieraan een kaartje opgelaten.

In de weken na de feestelijkheden zijn er veel wedstrijdkaartjes teruggestuurd. De meeste ballonnen zijn in de buurt van Westerbork (provincie Drenthe) en zelfs over de grens in Duitsland terechtgekomen.