Home / archiefcentraal / poll ook om sallandse velden te weinig respect

poll ook om sallandse velden te weinig respect

De stelling van deze week handelt over bijzaak numero uno: voetbal. Het was deze week weer goed raak: rellen bij Utrecht-FC Twente; een voetballer die een supporter buiten bewustzijn schopt. De lontjes lijken alsmaar korter en korter te worden. Ook hier in Salland zijn we niet heilig. Laatst moest er nog een jeugdwedstrijd gestaakt worden na onenigheid tussen de trainer en de wedstrijdleiding. Maar is het hier in het oosten net zo erg als elders in het land? Daar mag de lezer over beschikken. De stelling van deze week luidt: ‘Ook op en om Sallandse velden te weinig respect’.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.