poll 58 procent niet eens met rabobank

58 procent van de deelnemers aan de poll op Salland Centraal was het oneens met de stelling van vorige week: ‘Dat Rabobank vertrekt uit kleine kernen is begrijpelijk’. 39 procent was het wel eens met de stelling, drie procent vinkte het vakje ‘geen mening’ aan.

De beslissing van de Rabobank Salland om de kantoren in Wijhe, Heino, Heeten en Olst te sluiten heeft de tongen flink losgemaakt. Volgens de Rabobank trekken deze kantoren elk slechts tien bezoekers per dag. Maar wellicht dat er meer mensen zijn die denken zoals reaguurder Johan. “Er komen gemiddeld 10 mensen per dag… Dat zal best wel, maar met die openingstijden kan dat ook haast niet anders. De bank probeert iedereen aan het digitale bankieren te krijgen, dan is het wel een goedkope smoes om te zeggen dat er te weinig mensen nog in de bank komen.”

Reaguurder Freek denkt er echter heel anders over: “Als je goed nadenkt is het wel begrijpelijk. Bijna alle (simpele) bankzaken zijn digitaal te regelen en voor meer ingewikkelde zaken kun je een adviseur thuis te krijgen en mocht het echt nodig zijn is het kantoor Raalte elke dag tot 18.00 uur open (vrijdags tot 20.00 uur). Lijkt mij toch een vooruitgang.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.