politie op dreef met innen openstaande boetes

Daarnaast werd er ongeveer 4.000 euro aan openstaande boetes geïnd. Diverse mensen kwamen zichzelf melden op het politiebureau om de openstaande boetes te voldoen en hiermee aanhouding te voorkomen.

Mensen die nog een of meerdere boetes open hebben staan kunnen binnenkort bezoek van de parketpolitie verwachten. Indien zij de rekening(en) niet meteen (kunnen) voldoen zullen zij per direct worden aangehouden en ingesloten.

De politie adviseert mensen die nog boetes open hebben staan deze zo snel mogelijk te voldoen of zich te melden op het politiebureau of via de parketpolitie bij de rechtbank zodat aanhouding kan worden voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.