personeel c1000 intimidatie moet stoppen

“We zetten ons graag volledig in voor C1000 maar daar zijn wel normale werkomstandigheden voor nodig. Nu C1000 door Jumbo is overgenomen maken we ons zorgen”, laat Klaas Koning, vakbondsleider FNV Bondgenoten, weten. “Op hoog niveau wordt er gevochten om de hoogste winst terwijl wij vechten voor brood op de plank, voor normale werkomstandigheden. Het lijkt wel alsof wij – de werknemers – nu in de actie worden gegooid. Het kan/moet volgens ons ‘C1000 x beter’, om te beginnen door ons respectvol en eerlijk te behandelen.”

De werknemers willen geen gedwongen verslechtering werktijden en arbeidsvoorwaarden, een transparante communicatie en meer inspraak in plaats van mededelingen. Daarnaast willen de chauffeurs dat er mechanische hulpmiddelen komen ter voorkoming van fysieke arbeidsproblemen. In de petitie eisen de werknemers dat de heer De Rooij uiterlijk 29 december komt met een voorstel tot verbeteringen.

Bij het C1000 Distributiecentrum in Raalte werken circa 330 vaste krachten en 150 uitzendkrachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.