Home / archiefcentraal / peperhof wint tafeltennistoernooi opnieuw

peperhof wint tafeltennistoernooi opnieuw

De Peperhof heeft woensdag opnieuw het Albert Heijn scholierentoernooi in Wijhe gewonnen. Bijna vijftig kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 streden de hele dag met hun leeftijdsgenoten om de felbegeerde bekers. De vaak spannende wedstrijden werden onder grote publieke belangstelling gespeeld in het clubgebouw van de TTV Wijhe.

Aan het eind van de ochtend werden de prijswinnaars van de groepen 5 en 6 gehuldigd door de sponsor van het toernooi: Gerrit Boomgaard van AH Wijhe. ‘s Middags speelden de jongens en meisjes van de groepen 7 en 8; veel wedstrijden en zeker de halve finales en de eindstrijd bleven spannend tot het laatste punt. De winnaars van deze groepen werden gehuldigd door burgemeester Ton Strien van de gemeente Olst-Wijhe.

Alle deelnemers wonnen een leuke prijs èn een maand gratis trainen bij TTV Wijhe. De nummers 1 en 2 van alle leeftijdsgroepen zullen Wijhe in 2012 vertegenwoordigen tijdens de Sallandse Kampioenschappen.

Op woensdag 4 januari spelen de kinderen uit de groepen 3 en 4 van de basisscholen nog het Albert Heijn Kindertafeltennisfeest. Zij spelen dan leuke en afwisselende tafeltennisspelletjes, waarbij handigheid en behendigheid met het tafeltennisballetje centraal staan.

Kijk hier voor de volledige uitslag.

Lees ook

Ode aan natuur door Joke Proper in Infocentrum

DEN NUL/OLST – De Olster kunstenares Joke Proper exposeert in het kader van de IJsselbiënnale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.