overmars wint skireis bij bandencentrum

Wouter Overmars heeft er niet alleen goed aan gedaan nieuwe winterbanden aan te schaffen om veilig door de winter te komen, maar heeft er ook een skireis mee gewonnen dankzij Bandencentrum Heino.

Bij Goodyear Dunlop Retail Partners loopt er van 7 november tot en met 31 december 2011 een winteractie, waarbij je bij aankoop van vier winterbanden elke week een skireis ter waarde van 2.000 euro kunt winnen. Wouter Overmars was onlangs de weekwinnaar. De precieze voorwaarden van de winteractie zijn te ontdekken op staging2.allesoverbanden.nl

“We willen onze kreet ‘Wij maken de weg veiliger voor u’ kracht bijzetten door onze klanten veilig de weg op te sturen wanneer ze straks op skivakantie vertrekken,” zegt Gerben ten Broeke, eigenaar van Bandencentrum Heino. “Vaak wordt nog gedacht dat winterbanden enkel nodig zijn bij strenge winters, maar het is bewezen dat winterbanden al bij temperaturen van 7 graden of minder geschikter zijn dan zomerbanden, omdat ze zachter en flexibeler blijven.”

Wouter Overmars is blij met de prijs. “Ik had toch nieuwe winterbanden nodig en dan is het geweldig om ook nog eens zo’n mooie prijs te winnen. Ik ben zelf nog nooit op wintersport geweest, dus dankzij Bandencentrum Heino kan ik deze kans grijpen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.