ouderenkoor herfstklanken richting 50 leden

Op vrijdag 6 januari beginnen vanaf 09.30 uur de repetities in de Mozaïek te Lemelerveld. Het streven is om binnenkort het 50e lid binnen te kunnen halen. In januari wordt verder aanvang gemaakt met de voorbereiding richting het Ouderenzangconcours te Gorssel. Herfstklanken doet dit jaar voor de 26e keer mee aan het evenement. In 2012 zal dit gaan gebeuren op vrijdagmiddag 8 juni. Ook ouderenkoor In de Maat is dan van de partij.

Buiten het concours zijn nog enkele andere data vastgelegd. Zo treed men op 14 maart op in ’t Weytendaal te Wijhe waar momenteel Sien Holterman verblijft. De Zangersdag in Oudleusen is op zaterdag 21 april 2012. In de maand februari is inmiddels ook wat gepland. Op zondag 19 februari 2012 werkt het koor mee aan de viering in de P.K.N. Kerk te Lemelerveld op uitnodiging van de nieuwe dominee. De samenwerking met Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld verloopt altijd zeer prettig.

staging2.flipjonkman.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.