oud en nieuw in de leeren lampe tot 5 uur

Kaarten á 12,50 euro zijn te koop bij Primera Schippers in Wijhe, Smulbaai in Heino, Schulten Lederwaren in Raalte en bij De Leeren Lampe. De kaarten zijn niet meer via de website en de Facebook pagina van De Leeren Lampe te bestellen, omdat ze niet meer op tijd verzonden kunnen worden. De kaarten zijn inclusief garderobe en een consumptiemunt bij binnenkomst. Members ontvangen twee consumptiemunten.

De minimale leeftijd voor de Oud & Nieuw Party is 16 jaar, hier zal ook streng op worden gecontroleerd. Zorg er dus voor dat je je ID- kaart bij je hebt. Tijdens de Oud & Nieuw Party rijden de discobussen niet.

Nieuwjaars Party

Voor de echte feestbeesten is er op zondag 1 januari ’s avonds de Nieuwjaars Party. Om het jaar goed te beginnen krijgt iedereen gratis entree. Tijdens de Nieuwjaarsparty rijden de bussen volgens het normale schema als op zaterdagavond. De bus stopt niet in Olst. Een retourtje met de discobus kost 6 euro per persoon, busmunten zijn te koop bij de muntenbalie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.