Home / archiefcentraal / opbrengst kerstgala naar alpe dhuzes

opbrengst kerstgala naar alpe dhuzes

Team Torenvalk uit Raalte, dat dit jaar mee gaat doen aan Alpe d’HuZes, kan rekening op een leuk bedrag van Landstede Salland. In discotheek de Leeren Lampe werd het jaarlijkse Kerstgala gehouden en de opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Team Torenvalk.

Derdejaars studenten van de secretariële opleidingen hebben maanden gewerkt aan de voorbereidingen. Ze hebben de contacten onderhouden met de locatie, het vervoer geregeld en in de dagelijkse pauzes in kaarten verkocht vanuit een in kerstsferen versierde kraam.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.